top of page

Nordic IT Group

Nordic IT Group utgör lokalt ledande bolag med lång erfarenhet och starka varumärken inom IT- & applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering till små/medelstora företag.

PRESSRELEASE 2022-11-07

Nordic IT Group byter namn till Aderian Group

Koncernen Nordic IT Group som bildades i början av 2022 byter idag namn till Aderian Group. Det nya namnet associerar till de mervärden som adderas i samarbete med kund. Tillsammans kan bolagen inom Aderian erbjuda heltäckande tjänster inom IT- och applikationsdrift, infrastruktur, molntjänster, säkerhet och digitalisering.

Läs hela pressmeddelandet

aderian.jpeg

PRESSRELEASE 2022-03-11

Sju IT-bolag bildar ny koncern
Nordic IT Group

Sju tjänstebolag inom IT-branschen i Sverige bildar tillsammans med investeringsbolaget Capillar Equity Fund I AB en ny koncern, Nordic IT Group. 

Läs hela pressmeddelandet

brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

Nordic IT Group består av

ByBrick.png

byBrick Operations i Stockholm har över 15 års erfarenhet av att stödja små och medelstora organisationers medarbetare och IT-miljöer. Som komplett IT-partner erbjuder byBrick Operations paketerade lösningar inom infrastrukturdrift, support, molntjänster och IT-säkerhet . byBrick Operations leds av Artur Viira och Josef Nord och har fram till idag varit en del av byBrick-gruppen. Det nya sammanhanget möjliggör bättre bredd och djup för byBrick Operations i sin leveransförmåga. byBrick Operations har ett 30-tal anställda.

Artur Viira

VD, byBrick Operations

artur.viira@bybrick.se

073-515 52 84

CanmerData.png

Canmer är en lokal IT-partner i Göteborg som hjälper små och medelstora företag att ta ett helhetsansvar för IT-miljön, oavsett om den finns i molnet eller lokalt. Canmer fungerar som en förlängning av sina kunders verksamhet där man jobbar mot samma mål. Utifrån support och strategisk rådgivning säkerställs att varje användare har rätt verktyg för att utföra sitt arbete. Canmer har ett 20-tal anställda.

Anders Synneby

VD, Canmer Data

anders.synneby@canmer.se

070-829 51 27

CC IT - NITG.png

CC IT grundades 2006 med visionen att bli en ledande IT-leverantör till företag i Öresundsregionen. Idag har CC IT fler än 300 företag och verksamheter i olika storlek som valt bolaget som sin partner, stöd och guide i den snabbt växande och föränderliga IT-djungeln. CC IT är idag en av de branschledande leverantörerna av Hållbar IT i Sverige. Bolaget har ett 20-tal anställda och kontor i Malmö och Helsingborg.

 

Christian Condrup

VD, CC IT

christian.condrup@ccit.se

070-385 06 80

LogoCoreIT.png

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag specialiserat på tjänster inom infrastrukturkonsulter, systemutveckling, molntjänster, support/ServiceDesk, webb och marknadsföring, system- och produktlösningar. CoreIT hjälper kunder att bli effektivare inom sin kärnverksamhet med stöd av IT. Åke Holmberg är VD och sitter även i styrelsen för Nordic IT Group. Bolaget har ca 80 anställda och kontor i Örnsköldsvik och Stockholm. 

 

Åke Holmberg

VD, CoreIT

ake.holmberg@coreit.se

070-639 51 61

Kullander logo blk.png

Kullander har specifikt fokus på Apple som i över 30 år har varit en del av bolagets vardag. Idag fungerar Kullander som stöd åt kundernas IT-avdelning genom avtalstjänster som Microsoft 365, infrastruktur/nätverk från Cisco Meraki och enhetshantering via Jamf PRO (Apple Management). Kullander har 26 anställda, ett fullskaligt Apple-showroom och konsultavdelning med ett par kontor i Malmö.

 

Jens Kullander

VD, Kullander

jens.kullander@kullander.se

070-830 08 31

dnsit-logga.png

DNS IT har funnits sedan 1995. De projekterar, distribuerar, installerar och underhåller IT-system och -utrustning åt företag. Det gäller även nätverksinfrastruktur och övervakning av servrar liksom backuptjänster. Med utgångspunkt i Malmö har de fem anställda rikstäckande serviceuppdrag.

 

Jens Kullander

VD, DNS IT

jens.kullander@dnsit.se

0735-442 875

zelly-logo-morkbla1.png

Zelly är ett ledande ”born-in-the-cloud” företag med fokus på SMB-företag. Zelly utvecklar och optimerar attraktiva molntjänster från Microsoft och ser till att sina kunder har tillgång till de bäst lämpade systemen för deras verksamhet - oavsett storlek eller bolagsform. Zelly drivs från Stockholm och har starka partnerskap med Microsoft. Zelly erbjuder paketeringar och tjänster inom Microsoft 365, Azure och Dynamics 365 med fokus på säkerhet, flexibilitet, användarvänlighet och tillgänglighet. Zelly har ett 30-tal anställda.
 

Rickard Rosén

VD, Zelly

rickard.rosen@zelly.se

073-321 84 61

CapillarEquity640px.png

Capillar Equity är ett nordiskt investmentbolag som investerar i mindre och medelstora verksamheter i Norden för att genom tillväxt, lönsamhetsförbättring och ökad professionalism utveckla dem till ledande inom sin bransch. Capillar Equity har bildat flera koncerner i olika branscher bestående av lokalt starka företag som kompletterar varandra såväl geografiskt som erbjudandemässigt. 

Mikael Ludvigson

VD/Partner, Capillar Equity

mikael.ludvigson@capillar.se 

070-360 34 16

Vill du veta mer om Nordic IT Group ?

Kontakta

Mia Åslander
Koncernchef/VD

Nordic IT Group
mia.aslander@nordicitgroup.se

076-188 91 77

mia-aslander_edited.png
bottom of page